Ayak Söğüş, geleneksel Türk mutfağının özgün ve cesur lezzetlerinden biridir. Kuzu veya dana ayağı, özenle haşlanıp, soğutulduktan sonra ince dilimler halinde kesilir. Ardından zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve soğanla tatlandırılarak soğuk servis edilir. Etin yumuşak dokusu ve zengin aroması, bu yemeği oldukça özel kılar.
Ayak Söğüş, geleneksel Türk mutfağının özgün ve cesur lezzetlerinden biridir. Kuzu veya dana ayağı, özenle haşlanıp, soğutulduktan sonra ince dilimler halinde kesilir. Ardından zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve soğanla tatlandırılarak soğuk servis edilir. Etin yumuşak dokusu ve zengin aroması, bu yemeği oldukça özel kılar. Genellikle meze olarak veya yanında ekmekle sunulur.
There are no reviews yet.