Beyin Söğüş, geleneksel Türk mutfağının özgün ve farklı lezzetlerinden biridir. Taze beyin, özenle haşlanıp, ince ince dilimlenir ve soğutulur. Ardından zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve taze soğan ile tatlandırılarak soğuk servis edilir. Beynin yumuşak dokusu ve doğal lezzeti, baharatların ve zeytinyağının zengin aromasıyla birleşir, ortaya eşsiz bir tat çıkar.
Beyin Söğüş, geleneksel Türk mutfağının özgün ve farklı lezzetlerinden biridir. Taze beyin, özenle haşlanıp, ince ince dilimlenir ve soğutulur. Ardından zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve taze soğan ile tatlandırılarak soğuk servis edilir. Beynin yumuşak dokusu ve doğal lezzeti, baharatların ve zeytinyağının zengin aromasıyla birleşir, ortaya eşsiz bir tat çıkar. Genellikle mezelerle birlikte servis edilir.
There are no reviews yet.