Dil Söğüş, Türk mutfağının eşsiz ve özgün lezzetlerinden biridir. Dana veya kuzu dilinin özenle haşlanıp, soğutulmasıyla hazırlanan bu yemek, ardından ince ince dilimlenir ve zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve taze soğanla tatlandırılarak soğuk servis edilir. Etin yumuşak ve lezzetli dokusu, baharatlarla birleşerek damağınızda iz bırakır.
Dil Söğüş, Türk mutfağının eşsiz ve özgün lezzetlerinden biridir. Dana veya kuzu dilinin özenle haşlanıp, soğutulmasıyla hazırlanan bu yemek, ardından ince ince dilimlenir ve zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve taze soğanla tatlandırılarak soğuk servis edilir. Etin yumuşak ve lezzetli dokusu, baharatlarla birleşerek damağınızda iz bırakır. Genellikle mezelerle birlikte sunulur ve özellikle et severler için vazgeçilmez bir lezzet seçeneği sunar.
There are no reviews yet.