Göz Söğüş, geleneksel Türk mutfağının özel lezzetlerinden biridir. Kuzu veya dana gözleri, özenle haşlanıp, soğutulduktan sonra ince ince dilimlenir. Ardından zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve taze soğanla tatlandırılır ve soğuk olarak servis edilir. Etin doğal yumuşaklığı ve zengin aroması, baharatların etkisiyle mükemmel bir lezzet ortaya çıkarır.
Göz Söğüş, geleneksel Türk mutfağının özel lezzetlerinden biridir. Kuzu veya dana gözleri, özenle haşlanıp, soğutulduktan sonra ince ince dilimlenir. Ardından zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve taze soğanla tatlandırılır ve soğuk olarak servis edilir. Etin doğal yumuşaklığı ve zengin aroması, baharatların etkisiyle mükemmel bir lezzet ortaya çıkarır. Genellikle meze olarak sunulup, yanında ekmek ya da lavaş ile tüketilir.
There are no reviews yet.