Lavaş Ekmek, incecik açılmış hamurun taş fırın veya sacda pişirilmesiyle elde edilen, yumuşak ve esnek bir ekmek çeşididir. Geleneksel Türk mutfağında özellikle kebaplar, dönerler ve et yemekleriyle birlikte servis edilir. Sıcak ve taze lavaş, içindeki etleri veya mezeleri sararak mükemmel bir lezzet deneyimi sunar.
Lavaş Ekmek, incecik açılmış hamurun taş fırın veya sacda pişirilmesiyle elde edilen, yumuşak ve esnek bir ekmek çeşididir. Geleneksel Türk mutfağında özellikle kebaplar, dönerler ve et yemekleriyle birlikte servis edilir. Sıcak ve taze lavaş, içindeki etleri veya mezeleri sararak mükemmel bir lezzet deneyimi sunar. Ayrıca, kahvaltılarda zeytin, peynir ve reçel gibi malzemelerle de tercih edilir.
There are no reviews yet.