Siyah Söğüş, geleneksel Türk mutfağında özel olarak hazırlanan, yoğun lezzetleriyle dikkat çeken bir yemektir. Genellikle kuzu veya dana etinin iç organlarından, özellikle karaciğer ve böbrek gibi parçalar kullanılır. Etler özenle haşlanıp, soğutulduktan sonra ince ince dilimlenir ve zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve soğan ile tatlandırılır.
Siyah Söğüş, geleneksel Türk mutfağında özel olarak hazırlanan, yoğun lezzetleriyle dikkat çeken bir yemektir. Genellikle kuzu veya dana etinin iç organlarından, özellikle karaciğer ve böbrek gibi parçalar kullanılır. Etler özenle haşlanıp, soğutulduktan sonra ince ince dilimlenir ve zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve soğan ile tatlandırılır. Soğuk servis edilen Siyah Söğüş, mezelerle birlikte harika bir uyum sağlar.
There are no reviews yet.