Kahramanmaraş’ın ünlü lezzetlerinden biri olan Maraş Kebap, özel baharatlarla harmanlanmış kuzu etinin şişe geçirilip, özenle mangalda pişirilmesiyle hazırlanır. Dışı çıtır, içi yumuşacık olan bu kebap, taze lavaş eşliğinde sunulur ve üzerine sarımsaklı yoğurt, közlenmiş domates gibi eşlikçilerle tatlandırılır.
Kahramanmaraş’ın ünlü lezzetlerinden biri olan Maraş Kebap, özel baharatlarla harmanlanmış kuzu etinin şişe geçirilip, özenle mangalda pişirilmesiyle hazırlanır. Dışı çıtır, içi yumuşacık olan bu kebap, taze lavaş eşliğinde sunulur ve üzerine sarımsaklı yoğurt, közlenmiş domates gibi eşlikçilerle tatlandırılır. Geleneksel Maraş usulüyle yapılan bu kebap, etin zengin lezzeti ve baharatların mükemmel uyumuyla damaklarda unutulmaz bir iz bırakır.
There are no reviews yet.