Usta İşi Söğüş, geleneksel Türk mutfağının özenle hazırlanan, eşsiz bir lezzetidir. Kuzu veya dana etinin iç organları, ustaca haşlanıp soğutuldukten sonra ince ince dilimlenir ve zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve taze soğan ile harmanlanarak soğuk servis edilir. Bu özel tarif, etin en iyi parçalarının ustalıkla işlendiği ve doğal lezzetinin ön plana çıktığı bir söğüştür.
Usta İşi Söğüş, geleneksel Türk mutfağının özenle hazırlanan, eşsiz bir lezzetidir. Kuzu veya dana etinin iç organları, ustaca haşlanıp soğutuldukten sonra ince ince dilimlenir ve zeytinyağı, limon, tuz, baharatlar ve taze soğan ile harmanlanarak soğuk servis edilir. Bu özel tarif, etin en iyi parçalarının ustalıkla işlendiği ve doğal lezzetinin ön plana çıktığı bir söğüştür.
There are no reviews yet.